martes, 8 de abril de 2014

PREMIS FAPAC.

Hola famílies!

Tenim una molt bona noticia i encara pot ser millor!!!!  El projecte d’escola inclusiva ( el de les maletes viatgeres i les activitats de sensibilització) ha estat un dels cinc finalistes en la categoría de solidaritat dels premis FAPAC.  Ara cal que tothom voti, ho pot fer tothom.  El projecte de cada categoría que obtingui més vots será el guanyador de 1000 euros.  Si us plau, TOTS A VOTAR, LA VOSTRA PARTICIPACIÓ ÉS MOLT IMPORTANT!!!!! I si en podeu fer difusió millor, quants més vots més possibilitats de guanyar el premi.  Aquest és el link I PODEU VOTAR FINS EL 30 D'ABRIL.

Hola familias!

Tenemos una noticia magnífica que todavía podría ser mejor! El proyecto de la escuela inclusiva (el de maletas viajeras y actividades de sensibilización) ha sido uno de los cinco finalistas en la categoría de solidaridad de los premios FAPAC. Necesitamos que todos votéis. El proyecto de cada categoría que obtenga más votos será el ganador de 100O euros. Os animamos por favor,A VOTAR TODOS, VUESTRA PARTICIPACIÓN ES MUY IMPORTANTE!!! Y si podéis hacer difusión mejor, cuantos más votos más posibilidades de ganar el premio. Este es el link y podéis votar hasta EL 30 DE ABRIL.


Recordeu que FAPAC representa a les Ampes de tot Catalunya i és una entitat amb molt renom. 

En el video que us adjuntem més avall teniu una petita mostra del que estem fent conjuntament amb l'escola; nens i adults guadeixen d'activitats i sobre tot de lectures que ens uneixen a tots cada cop més. 

I moltes gràcies a tots.  L’1 de juny sabrem els resultats!!!

Recordad que FAPAC representa a las Ampas de toda Catalunya y es una entidad muy conocida y respetada.

En el video que os adjuntamos más abajo, hay una pequeña muestra de todo lo que hacemos conjuntamente con la escuela; niños y adultos disfrutan de las actividades y de las lecturas que nos unen a todos cada vez más.

Muchas gracias a todos. El próximo 1 de junio conoceremos los resultados!!!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per comentar.