miércoles, 30 de abril de 2014

Activitat amb gossos de teràpia i l'entitat CTAC.

Une de les activitats que ha tingut més èxit entre els infants, ha estat la que ens han portat els amics de CTAC, un centre que treballa amb gossos a diferents nivells com per exemple els gossos d'acompanyament a hospitals, els d'assistència per persones que són sordes, els pigall, etc.  

A la nostra escola vàrem tenir la presència de dues gossetes que formen part del servei de teràpies, i que van fer que els alumnes de 3er i de 4art passèssin una bona estona.

Cal destacar de nou la tasca dels mestres de l'escola Tabor, doncs ells són qui fomenten valors d'inclusió en els nens i els preparen perque gaudeixin de les activitats de sensibilitzación que tenen lloc a l'escola.

Us deixem unes fotos per il.lustrar el matí que els alumnes van passar:

Una de las actividades que ha tenido más éxito entre los niños, ha sido la que nos han traído nuestros amigos de CTAC, un centro que trabaja con perros a diferentes niveles, como por ejemplo con perros de acompañamiento en hospitales, los de asistencia a personas que tienen sordera, los perros lazarillo, etc.

En nuestra escuela tuvimos la presencia de dos perritas que forman parte del servicio de terapias, y que hicieron las delicias de los alumnos de 3o y 4o.

De nuevo hemos de destacar la labor que los maestros de la escuela Tabor realizan, pues ellos son quienes fomentan los valores de la inclusión y preparan a los niños para que disfruten de las actividades de sensibilización que se llevan a cabo en la escuela.

Os dejamos con unas fotos que ilustran muy bien la mañana que los alumnos pasaron:









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per comentar.