sábado, 12 de abril de 2014

L'ESCOLA INCLUSIVA I L'ESCOLA TABOR AL PROGRAMA DE TELEVISIÓ VESPRE A LA 2.

L'Escola Tabor, a través de la directora, la Teresa Nuñez de Arenas, va poder donar a conèixer la seva veu sobre que representa l'escola inclusiva. Ho va fer en el programa de la televisió de La 2, que es diu Vespre a La 2 i que té un format informatiu. 
La nostra directora va compartir uns minuts de debat amb Efren Carbonell, director d'Aspasim, i Noemí Santiveri, secretària de la Plataforma Escola Inclusiva. 
Us convidema veure i escoltar aquest debat que s'ens va fer curt però molt interessant. I aprofitem per demanar als mitjans de comunicació que hi hagi més ressó pel que fa a la inclusió. Disfruteu de la xerrada a través d'aquest link:

La Escuela Tabor, a través de su directora , Teresa Nuñez de Arenas, pudo dar a conocer su voz sobre lo que representa la escuela inclusiva. Lo hizo en el programa de televisión Vespre a La 2 que tiene un formato de tipo informativo. 
Nuestra directora compartió unos minutos de debate con Efren Carbonell, director de Aspasim, y Noemí Santiveri, secretaria de la Plataforma Escola Inclusiva. 
Os invitamos a ver y escuchar este debate que se nos hizo corto pero muy interesante. Y aprovechamos para pedir a los medios de comunicación que se hagan más eco sobre la inclusión. Disfrutad de la tertúlia a través de este link:


 http://www.rtve.es/alacarta/videos/vespre-a-la-2/vespre-2-leducacio-inclusiva/2499199/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per comentar.