viernes, 25 de abril de 2014

POSA'T AL MEU LLOC!!! AMB L'ENTITAT ECOM.

Un any més, Ecom ens porta de la mà cap a una activitat plena d'emoció. L'Entitat Ecom, de caràcter social i desenvolupadora d'una magnífica tasca ajudant als petits que tenen sobre tot problemes de movilitat (motriu, visual, etc), ha tornat de nou a la nostra escola per apropar als alumnes del cicle superior, a l'experiència de sentir que és dependre d'un objecte per moure't o d'algú altre.


Posa't al meu lloc, el joc de la diversitat, juguem'hi tots, etc, són algunes de les activitats que Ecom proposa a les escoles i altres centres per a que tothom pugui sentir com, per exemple, es pot un moure utilitzant una cadira de rodes.

Però abans de l'activitat, les noies i nois de cinqué van veure la pel.licula: EL CIRC DE LES PAPALLONES, un film de 20 minuts, per a nois a partir de 10 anys (no recomanem que els petits que tinguin menys de 8 ó 9 anys la vegin). Les emocions van sorgir a flor de pell, i a alguns alumnes s'els van emplenar els ulls amb llàgrimes.


Les fotos que a continuació podeu veure, són dels alumnes de cinqué curs del Tabor. A molts pares els pot impactar el fet de que estigui el seus fill o filla assegut en una cadira de rodes, encara que hagi estat per una estona, però el que importa es que aquests alumnes van viure una gran experiència i es van adonar de les dificultats que implica no poder moure totes les extremitats, o bé, en el cas del joc visual, que és que tot estigui sempre a les fosques i dependre de guies materials o humans. 

I el més important, no deixem que aixó es quedi en una activitat més que dura un parell d'hores i prou, fem que traspassi fronteres, que s'en parli i que arribi a tots, fem que la inclusió estigui present a l'escola ¨Tabor per sempre!!!


Els guias d'Ecom, un equp de monitorns magnífics que saben fer que els més joves participin amb molta il.lusió en qualsevol activitat:

Vista la pel.licula, els ulls plens d'emoció i moltes preguntes en els caparrons de cinqué!! 


Moltes més emocions!!

Molts s'adonen de com es dificil tenir problemes de movilitat. 

Ara si som iguals tots, i el que mana és qui era difernt abans!! 

Obstàcles i més obstàcles no impedeixen que la diversió estigui present. 

Preparts, llestos i a participar!! 

Implicació total dels mestres!!

Poc a poc i amb cura i un bon guia es pot arribar on es vulgui:

Sempre necessitem algú. 

El so, un xiulet suau ens pot arribar al cor. 

Gracies ECOM i mestres i alumnes de cinqué de l'escola Tabor.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per comentar.