jueves, 27 de febrero de 2014

UN CONTE DE LA MALETA VIATGERA: L'ARNAU TE UNA MALALTIA AMAGADA

A la maleta hi ha molts contes, i un dels que va anar a parar a les classes de segon, va ser L'ARNAU TÉ UNA MALALTIA AMAGADA. Es tracta d'una història real, un nen de 7 anys preciós i ple d'il.lusió, pateix Anèmia de Fanconi. La seva mare i la seva tía van decidir crear un llibre, per poder explicar a través del conte que és la malaltia i tambié per recaptar fons que permetin que la investigació avanci. 

L'aventura de l'Arnau no s'acaba comprant el llibre. Fa dies van demanar un donant de mèdula òsea, i per fi el varen trovar. Esperem amb moltes ganes que tot vagi bé el proper 4 de març, día en que aquest nen rebrà el transplant.

Sabeu que moltes vegades, tot i assistir a l'escola, aquest nens han de faltar molts dies?.Fan un esforç molt gran per posar-se al dia, però ho aconsegueixen. Avui en dia, el treball de les families i els mestres és conjunt i permet minimitzar, tant com es pugui, l'impacte de les malalties en l'àmbit escolar.

Des de la Comissió Inclusiva deixem la foto de la portada del llibre, feliços per haver posat el nostre granet de sorra.


En la maleta hay muchos cuentos , y uno de los que fue a parar a las clases de segundo , fue  ARNAU TIENE UNA ENFERMEDAD ESCONDIDA. Se trata de una historia real , un niño de 7 años precioso y lleno de ilusión . Alusión , sufre Anemia de Fanconi . Su madre y su tía decidieron crear un libro , para poder explicar a través del cuento que es la enfermedad y también para recaudar fondos que permitan que la investigación avance .

La aventura de Arnau no se acaba comprando el libro . Hace días pidieron un donante de médula ósea , y por fin el hicieron encontrar . Esperamos con muchas ganas de que todo vaya bien el próximo 4 de marzo , día en que este niño recibirá el transplante .

Sabéis que muchas veces , aunque asisten a la escuela , estos niños deben faltar muchos días ? . Hacen un esfuerzo muy grande para ponerse al día, pero lo consiguen . Hoy en día, el trabajo de las familias y los maestros es conjunto y permite minimizar , en lo posible , el impacto de las enfermedades en el ámbito escolar .

Desde la Comisión Inclusiva dejamos la foto de la portada del libro , felices por haber puesto nuestro granito de arena .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per comentar.