jueves, 6 de marzo de 2014

JOCS DE SEGON CURS AMB L'ASSOCIACIÓ ORATGE!

El passat dijous dia 27 de febrer, l'associació ORATGE, va venir a l'escola per fer una activitat molt divertida amb els alumnes de segon. 

Aquesta entitat es dedica a les persones amb necessitats especials, i una de les tasques que fa es portar als centres educatius uns jocs que treballen la inclusió i la igualtat. 

Les activitats són variades, i els nostres nens van disfrutar d'uns moments molt educatius però també molt divertits, fins i tot les professores van passar-ho bé...i qui no? Però darrera de la diversió i el joc hi ha molt més, per aixó un cop feta l'activitat els nens i nenes s'expressaven i compartien sentiments.

 Us deixo unes quantes imatges, on els somriures dels petits s'emporten tot el protagonisme.


El pasado jueves día 27 de febrero, la asociación ORATGE, vino a la escuela para hacer una actividad muy divertida con los alumnos de segundo. 

Esta entidad se dedica a las personas con necesidades especiales, y una de las tareas que hace es llevar a los centros educativos unos juegos que trabajan la inclusión y la igualdad. 

Las actividades son variadas, y nuestros niños disfrutaron de unos momentos muy educativos pero también muy divertidos, incluso las profesoras pasarlo bien ... y quién no? Pero detrás de la diversión y el juego hay mucho más, por eso una vez hecha la actividad los niños y niñas expresaban y compartían sentimientos. 

  Os dejo unas cuantas imágenes, donde las sonrisas de los pequeños se llevan todo el protagonismo.











No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per comentar.