jueves, 5 de junio de 2014

EL DIA DE.....MEDI AMBIENT I COLECTA PER INVESTIGAR EL CANCER

Còm hem fet altres vegades, recordem que durant tot l'any es dediquen dies a determinades causes. Nosaltres ens fem ressó d'algunes (no ens podem fer ressó de totes per manca de temps).

Avui és el dia mundial del MEDI AMBIENT, i per aixó hem de tenir molt present que l'entorn on vivim ens dona la vida , però també és delicat i és per aixó que hem de tenir cura i cada día respectar el que ens emvolta. Recordem que hi ha mota informació a la xarxa, en llibres, conferències, actes etc i que ens poden apropar a tota la informació amb els menuts de la casa. I sempre tenir present que gestos senzills como no llençar papers al terra, regar arbres i plantes, utilitzar llum, gas i aigua amb mesura i menjar de manera saludable, ens faciliten la vida i fant el nostre ambient un medi meravellós per a viure.



Però avui es celebra també una recapte de diners per ajudar a la investigació del càncer. El càncer és una malaltía que afecta molta gent, gran o petita, i que es provoca per diversos factors. Es molt important que nosaltres tinguem uns costums i hàbits  sans, que per cert tenen molt a veure amb mantenir un medi ambient adequat i saludable com ja hem dit abans. L'alimentació ha de ser sana, amb fruites , verdures i productes que no estiguin gaire manipulats.



Us animen a col.laborar amb AECCi també ha mantenir uns costums que facin la vida més sana!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per comentar.